Reset Password

click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
Make a Reservation
Advanced Search
Your search results

de-hermitage-mall-01Het complex ligt op 2 km van de grootste Mall van Paramaribo “De Hermitage Mall”.

Het centrum ligt op 5 km, 6 km van Centrale markt, de Waterkant, Sint Petrus en Pauluskathedraal.

Zwembad Parima is op 6 km. De internationale luchthaven Johan Adolf Pengel ligt op 45 km afstand, met veel betaalbare bus- en taxidiensten.

De studio en appartementen zijn volledig ingericht, Kookunit met kookstel en koelkast, een televisie en een eigen badkamer met douche. Inbegrepen: lakens, dekens en kussenslopen; let op eigen handdoeken

Huisdieren zijn niet toegestaan

Verzorging: logies
Het appartementencomplex staat aan de Cocobiacoweg 92, zijstraat 2e rijweg nabij de Hermitage Mall in Paramaribo Zuid.
Het Appartementencomplex is het grootste en hoogste gebouw aan de Cocobiacoweg en bestaat uit 3 verdiepingen

De hoogseizoen maanden juli, augustus en december geldt er een toeslag/surcharge van 20%. All prices in euro. Minimaal verblijf 3 dagen of weekend, wilt u 1 of 2 dagen boeken dan betaalt u altijd weekendtarief

Coco92Apartments for a pleasant stay Welcome as our Guests
app 00597 754 5504 – 0031 616199034

 

Overwinteren

Steeds meer mensen realiseren zich dat overwinteren in Suriname veel leuker is dan aan een Spaanse Costa. Het verblijf in Suriname is goedkoper, het klimaat is altijd prettig, de mensen zijn vriendelijk en spreken Nederlands, de variëteit aan restaurants en uitgaansgelegenheden in Paramaribo is ongeëvenaard en de natuurlijke rijkdommen van het land zijn zo groot dat u altijd weer iets nieuws kunt ontdekken. Paramaribo heeft uitstekende medische voorzieningen (met Nederlands sprekend personeel).

Coco92Apartments hanteert speciale en zeer aantrekkelijke tarieven voor overwinteraars die langer dan 2 maanden verblijven.

Activiteiten

Paramaribo CentrumParamaribo is een heerlijke stad om doorheen te slenteren of te fietsen. Er zijn vele mooie gebouwen uit de koloniale tijd. De Sint Petrus en Paulus-kathedraal is het grootste houten gebouw van Zuid-Amerika. De Waterkant aan de Suriname-rivier is verklaard tot cultureel erfgoed van de mensheid door Unesco. Fort Zeelandia, het presidentieel paleis en de zoo zijn zeker een bezoekje waard. Op de vele markten komt u ogen en oren tekort om alle indrukken te verwerken.

Zeeschildpadden van wel anderhalve meter lang komen vlak bij Paramaribo moeizaam aan land om hun eieren te leggen en te begraven. Deze dieren worden steeds zeldzamer maar in Suriname genieten ze bescherming. Opzichters houden de toeristen op een afstand en helpen de babyschildpadjes een handje bij hun eerste levensgevaarlijke meters tot aan de zee.

aap-surinameOveral in Suriname wemelt het van de wilde dieren en vogels. U kunt apen kijken, papegaaien zien overvliegen of misschien zelfs de schuwe jaguar fotograferen. Orchideeën van duizelingwekkende schoonheid groeien zomaar in het wild. Voor de kust zitten volop dolfijnen en andere waterdieren. Visliefhebbers kunnen overal waar water is, proberen een piranha of een meerval aan de haak te slaan.

In de jungle wonen bosnegers en indianenstammen in relatieve afzondering. Diverse operators organiseren tochten naar hun nederzettingen waar u met wederzijds respect en nieuwsgierigheid een prachtige tijd kunt doorbrengen.

In Suriname kunt u zoveel restaurantjes bezoeken uit zoveel windstreken dat het u zal duizelen. De Surinaamse keuken is net zo gevarieerd als het land zelf. Paramaribo kent een paar casino’s waar u een gokje kunt wagen en de stad heeft een gevarieerd nachtleven.

U kunt Suriname fietsend, wandelend, per boot, met de auto, per bus of per vliegtuig doorkruisen. Op veel plaatsen zijn door ondernemende Surinamers toeristische paradijsjes geschapen, waar u midden tussen de natuur kunt verblijven met zoveel luxe als u zelf wenst. Het ecotourisme is in opkomst en elke dag verzint er wel iemand een nieuwe manier om te genieten van de natuur.

Guyana-Suriname-and-French-01En als u denkt dat u alles gezien hebt (dat kunnen we ons niet voorstellen, maar goed) kunt u een uitstapje maken naar de buurlanden Guyana en Frans Guyana. Ook is het mogelijk om eilanden in het Caribisch gebied per vliegtuig of boot te bezoeken.

Suriname is echter vooral geschikt om te luieren, in de hangmat te liggen, wat rond te slenteren en te relaxen en te genieten van het leven.